-elämä on kuin ruusuilla tanssimista, joskus piikitkin pistävät-

torstai 27. syyskuuta 2012

Vahinko ja kenkälaatikko

Kovasti teki mieli askarrella välillä jotain, niin alotin sillai kevyesti. Valmis kenkälaatikko ja pahveista koottu laatikko sai söpöt kuosit päällensä. näissä on ilo säilytellä mitä lystää.
Sitten vielä joskus aikoja sitten virkkaamani tossut. ne kävi pesukoneessa ja huopuivat"hieman". kunnon kuosittelua ja venyttelyä ja vanuttelua.. mahtuvat vielä jalkaan. Nyt ei kuulkaas oo kylmä enää! jotain kivaa pientä koristusta kyllä vielä kaipaavat. nappia ja sen semmoista.. ohje tossuihin Klik.


2 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Onpa ihanan näköisiä nuo laatikot! Samanlaisella paperilla päällystin itse keväällä suklaarasian, tulee kyllä tosi nättejä. :)

Tossukat pääsevät kokeiltavien listalle jossain muodossa. Haluaisin sellaiset töppöset, joissa voi parvekkeella töpötellä talvipakkasilla, nuo näyttävät tarpeeksi lämpöisiltä siihen. :)

Jolanda kirjoitti...

Kiva Sanna kun jätit kommentin! tossut ovat tosiaan lämpöset, ei kylmää parvekkeella:) mutta varmasti tuo huovutus on vaikuttanut asiaan. lankaa en tosiaan muista, paitsi että se oli jotain 100% uutta villaa.