-elämä on kuin ruusuilla tanssimista, joskus piikitkin pistävät-

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

tuikku kortti

Tää on mahtava idea, jos haluaa jotain joulumuistamisia tehdä tutuille. Ja nopeakin! ohje löytyy täältä. Sen verran muokkasin ohjetta, etten tehnyt tagitaskua, vaan ikkunallisen, avattavan kortin. Näitä on tehtävä enemmänkin ;)


Isoin joulukukka on leikattu tähtipunchilla. Kaikki kukat on leikattu jouluisesta kukkapaperista ja olin ihan helisemässä kun joutui monesta eri kohdasta "metsästämään" kukkia paperilta, kun yleensä jos jotain punchailee, niin kuvat leikataan ihan vieri viereen niin, että mahdollisimman vähän meneen paperia hukkan..;)


paperinaru on erään saksalaisen edullisen kauppaketjun valikoimaa... ;)


7 kommenttia:

Mervi kirjoitti...

Tosi kiva muokkaus mallista, minäkin tein noita tagillisia muutaman, mutta taidan kokeilla tätä seuraavaksi, tosi kivoja "lahjakortteja";-))m

Rymyrinsessa kirjoitti...

Mahtava idea, täytyy kokeilla! Joo, siis nyt kokeilin poistaa itseni lukijoistasi ja sitten lisäsin uudelleen... katsotaanpas alkaako nyt päivittymään tuo sun blogi mun hallintapaneelissa...

Rymyrinsessa kirjoitti...

hei, jee! kokeilin jo ja se onnistui!!!=)

Marika kirjoitti...

Ompas tosi ihana!

pipertäjä kirjoitti...

Joo! Tällaista ideaa minäkin päässäni pyörittelin, että jos se olisikin avautuva, eikä tagillinen. Sitä vaan mietin että meneekö tuo tuikku osio sitten liian veltoksi. Se kuitenkin on aika painava kun kynttilät on paikallaan? Kuin on? Kerro kerro! :)

Kirsi kirjoitti...

Ihan mielettömän kaunis kortti ja kivasti olet jatkojalostanut tuota ideaa =)

Susa kirjoitti...

Aivan älyttömän kaunis kortti!!

Kiitos, kun osallistuit blogiarvontaani :)