-elämä on kuin ruusuilla tanssimista, joskus piikitkin pistävät-

tiistai 8. maaliskuuta 2011

"kylpyhuoneeseen"

Halusin vähän taukoa neulontapuuhista ja kodin laittaminen ja järjestely on mulla ollut pitkään in, joten virkkailin parit säilytyskorit ja maton meidän "kylpyhuoneeseen"(taviksesti vessaan). ajattelin myös että joskus saisi edes jotain valmista päiviteltyä, kun toi neulonta on mulla niin hidasta..;)


matto on halkaisijaltaan noin 80cm. näin jälkiviisaana olisin tehnyt aina yhden kerroksen enemmän samaa väriä, olisi ehkä tullut vähän rauhallisempi matto.


ja sitten samanlaisia roikkukoreja mitä tein tossa aiemmin mustana. muutama värivirhe ylemmässä korissa, haittaa onneksi kuvassa enemmän kuin luonnossa.


äipän meikit sujahtaa kivasti koriin TARPEEKSI ylös tahmasormi rontin ulottuvilta, ja kätevästi saa koko korin nostettua pesukoneen päälle, kun täytyy laittautua..


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä hait ohjeen näihin koreihin? Millasta lankaa käytit? Yritän löytää netistä jotain sisustuskorin ohjetta, kun haluisin virkata semmoisen noille vaatteilleni, joita lojuu sellainen sekalainen mytty yleensä tuolilla/lattialla.

Jolanda kirjoitti...

moikka anonyymi;) alunperin kun itse etsiskelin virkatun korin ohjetta, käytin tätä: http://meppu.vuodatus.net/blog/2729394/virkattu-kori/

mutta aina koria virkatessani siis pohjaa oikeastaan, en tasaisesti lisäile silmukoita vaan silloin kun siltä tuntuu, jos näyttää siltä että pohja alkaa mennä kuppimaiseksi, silloin lisään silmukoita. hankala selittää.

näissä koreissa olen käyttänyt kangaskaupasta ostettua valmista trikookudetta ja virkkasin 8 koukulla.

toivottavasti tästä on edes jotain apua..