-elämä on kuin ruusuilla tanssimista, joskus piikitkin pistävät-

lauantai 16. lokakuuta 2010

10 lukijaa!!!!

WAU!!

tää on mulle tosi iso juttu, 
ja koska jotenkin karsastan ajatusta namujen avulla hankituista lukijoista, annan teille suuremmoisille kävijöille silti mahdollisuuden. Jos oikeasti visiteeraat mun blogissa vakkariin saat arvan. Yllärinamun arvon, kun musta siltä tuntuu; ja koska olet lukijani-tiedät milloin se tapahtuu...


paitsi.. laitetaan nyt kuitenkin pakollinen jippo, paras/kaunein/ihanin/suloisin/söpöin/jollemaisin juttu blokissani..mikä se on? kerro se kommentilla ja olet mukana.
Heh, pah ja poh, kuulumisiin!


9 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Olen seurannut blogiasi vasta hetken, enkä osaa valita yhtä tiettyä juttua niin yleistän - minusta yhdistelet värejä ja kuoseja hienosti. Askarteluissasi on ihana sellainen kiireettömyyden tunne ja jotenkin hiukan ajan patinoima, nostalginen leima.

Piitu kirjoitti...

Silloin tällöin olen täällä pyörähtänyt ihailemassa aikaansaannoksiasi =). Ikävä kyllä yleensä on niin kiire ettei ehdi kommentoida.
Mielestäni esim. tuikku/telinekortti on todella upea. Kaikki tuollainen extravärkkäily saa minut nostamaan hattua yleisesti kaikille askartelijoille =)..itse ei tule kokoeiltua mitään uutta tai ainakin hyvin harvoin. Idearikasta jatkoa!!!

Paulette kirjoitti...

Hei Jolle! Olenpa seurannut sinua siitä alkaen, kun perustit tämän. Kysyit jollemaisinta postausta...mulle muistui mieleen se rasia pojalle, jota olenkin silloin jo kommentoinut. Se rasia on mielestäni tosi upea ja jollain tavoin ominainen/jollemainen juttu:) Jatka samaan malliin:D

Kiti kirjoitti...

Moikka suosikki on 18.9.10 postattu teelaatikko. Kun selailin blogiasi alusta loppuun niin vahvasti jäi vaikutelma ihanasta pienestä pojastasi ja häneen liittyvistä albumeista tai muista postauksista, mutta myös laatikoista. Olet nähnyt kovasti vaivaa koristellessasi niitä taitavasti ja koristeellisesti ja taitellut todella huolellisesti.

On varmaa että blogisi tulee olemaan vierailu kohteeni jatkossakin :)

Marika kirjoitti...

En muista milloin aloin seuraamaan, mutta siitä lähtien olen ahkerasti seurannut :)

Mulle on kaikkein parhaiten jäänyt mieleen se kihahvi nuppistyyny :)

Osaat tehdä ihan mahtavia tuotoksia!

Tellihani kirjoitti...

Kas huomasin että ollaan suunnilleen samoihin aikoihin alettu bloggailemaan.

Mulle parhaiten on jääny mieleen noi sun aivan ihanat vauvakirjan sivut.

Käyn lähes aina lukemassa sun uusimmat postaukset ja ihastelemassa su kortteja ym. tuotoksia.

Rymyrinsessa kirjoitti...

Sulla on kovin monta ihanaa juttua mistä valita mutta sanotaanpas nyt joulukortteilun lomasta kuitenkin että se rasia/kirjekuorilaukku, jossa voi kuskata vaikka kirkkoon sorkuksia =) oli tosi kiva idea ja todella kaunis!! Lisäksi noi viimisimmät kynttilämansetit ja tikkurasian koristelu on kyllä aivan ihana tuliais idea!!

Mari kirjoitti...

En osaa yhtä parasta nimetä... parasta on mielestäni se, että teet erilaisia juttuja.

Hilkka kirjoitti...

Vitsit, minäkin vasta hiljattain löysin sinut vai olikos se toisin päin...hih??Minusta nyt kun pikaisesti vilkaisin niin mieluisimmat ovat tuikkurasia koska tehty erilailla kuin muiden sekä lahjakori...se on todella kaunis--voisi täyttää kynttilöillä--niillä paksuilla...hih nimi "kateissa"!!!
Ja just nyt ryhdyn lukijaksesikin!!
Mukavaa viikonvaihdetta:))